turust.fi

Uutissi Turust 10.7.2017

FORI_08
Uutissi Turust. Uutisballerinana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Suameen tuli ennätyssuuri jäkpottijokerivoitto yli 40 miljoonaa. Voittaja on jo ilmottautunu ja sanonu et hän on Ilveksen fani. Turus virnuttiin et no nyt hänel on rahaa mennä terapiassen.
ooo
Ekonomi Karlssonin poika on niin vaatimaton et se kun se kavereittens kans perusti bändin ni nimeks he laitto vaan et Ganska Bra.
ooo
Valtteri Pottas menestys hianost Itävallas ja jo lährös esitteli hyvää suamalaist liikennekulttuurii. Lähti valoist pikkasen vaav vanhoil keltasil.
ooo
Aleksi Randellin seuraajaa ollaan kovin Turun kaupunkijjohtajaks hakemas. Simmosenkin kuulin et hakijoiren joukos olis se Vuaren turkulaiseks valittu koni.
ooo
Hampuris on poltettu autoi sihem malliin et Ugin Mersutehtaal harkitaan kolmeen vuaroon siirtymist. Riahujil on ehrotettu siirtymist Reeperpaanil misä on naamioleikkeihin enempi totuttu.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!