turust.fi

Keskelviikossi ilopasillei kaikill 25.5.2016

FORI_31
Dosentti Pentti Huavinen sanos pakinassas et pakteereitten pitämäst äänest voi päätellä et kummottossi pasiliskoi ne o. Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen sanos et sitä hänkin meina: äänest päätelle hänen mahas on pakteerei mikkä o hyvinki raivokkai.
Lääketiärepäivil esitetti vakava hualestus simmosest asiast et seittämän kääpiö oli mahrollisesten monionkemaissi. Yhrel oli kroonine nuha, toinen oli ylivilkas ja kolmannel oli narkolepsia. Neljäs oli sosiofoopisel taval ujo, viires masennuslääkityst kaipaava juro ja kuures parantumaton stand up koomikko tai ADHD. Eikä se ihav viisas ollu se seittämäskä.
Tämä Koskine oli hammaslääkäris käyny ja mää kysysin et tarttiks porata. Hän sanos et ei tarttenu. Hänel oli reikii jo valmiiks.
Kiva loppuviikko kaikill!

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!