Uutissi Turust 23.5.2016

Uutissi Turust. Uutisjalosena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Alotetaan varotuksel. Vaik kuimpal olette eläinrakas ni älkää ottaka kesäkanadaa. Siit ei tu voittoo.
ooo
Ev lut kirkkokin kannusti ennen pelii Leijonii ja Laine nimitettiin Pyhäks Patrikiks. Ja nyt tiätty kirkost eroojii on netis jonos.
ooo
Viime uutisis mainittiin kirvatten joukkomuutto maahan mihen Hati ehtis kommentoimaan et on niit ennenkin tullu. Erellises aallos tuli muummuas tämä Wilson Kirwa.
ooo
Itävallas vaihtoehrot sikäläinen Soini ja sikäläinen Ville Niinistö. Minkä Sää valittisit kysyin kaverilt. Ruattillaivan hän sanos.
ooo
A-kalja on tulos ruakakauppoihin. Moni tämän juaman ystävä on jo liittyny nimikkojärjestössen. Tähän A-kiltaan.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/265450211?secret_token=s-ywJt3″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa