Keskelviikossi ilopasillei kaikill 25.5.2016

Dosentti Pentti Huavinen sanos pakinassas et pakteereitten pitämäst äänest voi päätellä et kummottossi pasiliskoi ne o. Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen sanos et sitä hänkin meina: äänest päätelle hänen mahas on pakteerei mikkä o hyvinki raivokkai.
Lääketiärepäivil esitetti vakava hualestus simmosest asiast et seittämän kääpiö oli mahrollisesten monionkemaissi. Yhrel oli kroonine nuha, toinen oli ylivilkas ja kolmannel oli narkolepsia. Neljäs oli sosiofoopisel taval ujo, viires masennuslääkityst kaipaava juro ja kuures parantumaton stand up koomikko tai ADHD. Eikä se ihav viisas ollu se seittämäskä.
Tämä Koskine oli hammaslääkäris käyny ja mää kysysin et tarttiks porata. Hän sanos et ei tarttenu. Hänel oli reikii jo valmiiks.
Kiva loppuviikko kaikill!

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa