Viikon turkulainen Markku Jokisipilä

 

Markku Jokisipilältä ei happi lopu

Turun yliopiston Eduskuntatutkimuksen keskuksen johtaja Markku Jokisipilällä on kiireviikot. Eduskuntavaaleihin on kuukausi aikaa ja  mies rientää tilaisuudesta toiseen kommentoimaan suomalaisen politiikan käänteitä.  Median haastatteluihin Jokisipilää suorastaan kiskotaan, koska hän on asiantuntijaksi harvinaisen selväsanainen ja reipaspuheinen. Kunto tältä historiantutkijalta ja valtiotieteen tohtorilta ei heti lopu, sen takaa kilpaurheilijana hankittu kunto. Laji on kovaa hapenottokykyä vaativa  soutu. Hän on saavuttanut useita Suomen mestaruuksia ja osallistui vuonna 1995 lajin MM-kisoihinkin.Aktiiviuran jälkeen hän on ollut  Suomen Soutuliiton hallituksessa sen koulutus- ja valmennuspäällikkönä ja Suomen melonta- ja soutuliiton varapuheenjohtajana. Selväsanaisuudesta on ollut hyötyä paitsi tutkimuksen popularisoimisessa, myös television urheiluselostajana. Hän on selostanut Eurosportille paitsi soutua, myös melontaa ja pikaluistelua. Se tietysti pitää tällä sivustolla erikseen mainita, että Jokisipilä on Suomalaisen Markku-liiton Vuoden Markku vuodelta 2017.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa