Viikon turkulainen – Lola Odusoga

 

Erilainen missi

Taas on valittu Miss Suomi, mutta eipä asia enää näinä päivinä juuri maailmaa hetkauta. Kisat näytettiin konkurssin partaalla hoippuvalla Alfa tv:llä ja savonlinnalaisella Petra Hämäläisellä riittää tekemistä siinä, että hänen nimensä muistettaisiin vielä ensi vuonnakin, saati kymmenien vuosien päästä. Koko missikisainstituutio saattaa olla hiipumassa vanhanaikaiseksi, mikä kaiketi hyvä onkin.

Mutta on sellaisiakin missejä, joiden olemus ja persoona ei jää unholaan. Armin, Pirkon, Virpin ja Riitan sukunimet muistamme googlaamattakin. Ja niin muistame Lolankin, vaikka se sisältää turkulaiselle vaikeasti lausuttavia konsonantteja. Lola Odusogasta tuli erilainen missi. Ei vain isän puolelta maahanmuuttajataustaisen perimänsä, vaan myös railakkaan luonteensa vuoksi. Lola osaa laskea leikkiä myös itsestään, ärräviasta alkaen ja on niin sanavalmis, että töitä on löytynyt paitsi mallina patsastelusta, myös monenlaisilta juontokeikoilta ja kirjoittajankin tontilta. Tärkeää on sekin, että monelle ruskealle tytölle Lola on ollut esikuva siitä, että itsetunnostaan kiinni pitäen on mahdollista puskea läpi monenlaisten vähättelyjen ja kiusaamisten. Ihan kaikiklle ulkonäköpaineiden kanssa painiville naisille ja miehille Lola on jaksanut muistuttaa, että missin mitat ovat  ihan sellaiset, missä  kukin parhaiten viihtyy, siihen ei ulkopuolisilla ole nokan koputtamista.

Kuva: juontajat.fi

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa