Viikon turkulainen Jethro Rostedt

 

Jeti ei ole turha julkkis

”Se että en osaa laulaa, ei tarkoita, etten laulaisi”. Tätä hauskaa letkautusta mottonaan pitävään Jethro Rostedtiin on joskus ollut vähän vaikea suhtautua, koska miehen ammatti tuntuu äkkiä katsoen olevan julkisuus. Ei ole ollut niin hölmöä tositeeveetempausta, ettei tämä reipas punaposkinen poika olisi mukaan heittäytynyt. Tosiasiassa Jeti on pärjännyt vakavissakin lajeissa liikemiehenä ja yrittäjänä, joka toimii isolla säteellä. Hänen edustamansa kiinteistönvälitystoimisto Aninkainen on yksi Suomen suurimmista yksityisistä asunnonmyyntiketjuista, toimistoja ympäri Suomea on toistakymmentä.
Työuransa Jetro  aloitti lääke-edustajana, mutta heittäytyi kiinteistönvälitykseen vuosituhannen vaihteessa ja on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja julkinen kaupanvahvistaja  Jotta osaamiskenttä ei jäisi liian pieneksi, vetää Jethro hyvällä menestyksellä suosittuja ja aika hinnakkaita myyntikoulutuksiakin  niin yrityksille ja  yksityishenkilöille. Kirjojakin aiheesta tipahtelee. Kunnallispolitiikka taisi olla vilkkaalle kaverille vähän liian tylsää.
 Siitä, että kyseessä ei ole tyhjäpäinen hölöttäjä, antaa kuvan myös se, että Jethro on kova luu shakissa.  Hän on harrastanut klassikkopeliä pikkupojasta asti ja saavuttanut joukkueshakin SM-mitalinkin. Siinä lajissa ei supliikilla pärjää.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa