Viikon turkulainen Aulis Kotaviita

 

Aulis Kotaviita – surusilmä ja ilopilleri 
Aulis Kotaviita on viihdyttänyt yleisöä jo kahdeksalla vuosikymmenellä. Muhkeaääninen basso liittyi Niinisalon varuskuntasoittokuntaan vuonna 1951 ja sen solistin hommista ura urkeni. Tuhansien keikkojen marinoima yleisönsuosikki on säilyttänyt tyylinsä, jota vain paransi se, että mies luopui muutamia vuosia sitten hieman hassunkurisesta peruukistaan ja paljasti komean, nykyään aivan muodikkaan kaljunsa.  Lähipiirin mukaan äänikin parani ulkoasun muutoksen myötä. Huumorintajuinen, aina iloinen ja ystävällinen Kotaviita on suosittu paitsi lahjojensa takia myös siksi, että hänellä riittää aina aikaa jutella kuulijoiden kanssa ja muistella yhteisiä rientoja.
85 vuotta täyttäneen Aulis Kotaviidan ohjelmistossa ovat yhä keskeisellä sijalla Pentti Viherluodon sävelmät. Niistä ylitse muiden on Veikko Lavin sanoittama ”Turun surusilmä”, joka on pakko esittää jokaisella keikalla. Joskus Aulis ihan kokeilemalla kokeili jättää laulun väliin, mutta yleisö huusi takaisin lavalle: ”Aulis, yks kppala unohtus!”. Lempinimi Turun surusilmä on kulkenut mukana 60-luvula saakka.
Kotaviidan suuressa sisarparvessa ovat kaikki musikaalisia.  Velipoika Reino on Auliksen tavoin turkulaisten juhlatilaisuuksien vakioesiintyjiä.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa