Viikon turkulainen Atte Kilpinen

 

Vaaleanpunainen ilopilkku

Viikon turkulaisena esiteltiin äskettäin Robin Packalen. Nyt on vuorossa taustatanssija Robinin Hula Hula -musiikkivideolta vuodelta 2017.

Videon taustalla tanssiva poikanen sai koko kansan kuuluisuutta viimeistään itsenäisyyspäivänä, kun tulla  päräytti paikalle linnan juhliin vaaleanpunaisessa frakissa.  Atte Kilpinen on hieno osoitus siitä, että Turku on myös tanssin kaupunki. Kiitämme vaikkapa sellaisia voimahahmoja kuin Tiina Lindfors ja Raija Lehmussaari.  Aten perusopinnot sujuivat Turun konservatoriossa, lisää taitoa karttui Taina Kovalaisen showtanssistudiolla. Kansallisbaletin  nuorisoryhmän kautta aukeni tie Hampurin kivikovan balettin parrasvaloihin.

Viikon turkulaiseksi kelpaa siis vallan hyvin, vaikka ei olisi nurkkakuntainen, ryppyotsainen eikä kankikaikkonen. Atte ei ole!

Kuva:
www.attekilpinen.com

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa