Viikon turkulainen Aarne Hartelin

 

Arska on Finkuille uskollinen

Ei sota ei yhtä miestä kaipaa eikä tanssiorkesterikaan. Suomen suosituimmaksi tanssibändiksi sanottu Finlanders saa jalkaa liikkumaan ja kerää faneja, vaikka sen pitkäaikainen laulusolisti, supersuosittu Jussi Lammela lähti omille teilleen kolme vuotta sitten. Vastuun orkesterinjohtajana ja ykköslaulajana on ottanut basisti Aarne ”Arska” Hartelin, joka on tämän legendaarisen porukan ainoa perustajajäsen ja siis kiertänyt uskollisesti maata ”Finkkujen” kanssa vuodesta 1984 asti, pian siis tasan neljä vuosikymmentä, tuhansilla keikoilla.

Poikamainen ja aina ystävällinen Arska on myös lahjakas säveltäjä. Hänen vuonna 2008 säveltämänsä tango ”En kasvojas muista” voitti  vuonna 2008 Seinäjoen tangosävellyskilpailun. Se ja ”Hiljaiset sillat” ovat Teoston tilaston mukaan Suomen esitetyimpiä sävellyksiä.

Finlanders on ollut kunnioitettava joukkue siinäkin mielessä, että se on ollut vastuullinen työnantaja. Soittajilla on työterveyshuolto, lakisääteiset lomat ja eläke-edut. Monelta keikkamuusikolla nämä asiat ovat olleet retuperällä. Vuonna 1962 syntyneellä Arskalla olisi lain kirjaimen mukaan vielä muutama vuosi eläkkeeseen, mutta kun miehen positiivista asennetta vähänkään tuntee, ei hän silloinkaan vetäydy esiintymislavoilta.

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa