Uutissi Turust 18.12 -Ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutissylviana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Mailman kaikkest iso setelitten painaja La De Rue on menos konkurssissen. Kaverini eläköityvä kaupunkinkamreeri huamautti tosin et eiks ne tiärä et kirjanpitokaavas on simmonen rivi ku “valmistus omaan käyttöön”.
ooo
Pualukkamehun on torettu aiheuttavan rotil verenpaineen alenemist. Tämä on erinomasen hyvä uutine. On oltu aika laajast hualestunei rottien sydänterveydest.
ooo
Palokunta harjotteli Liaros viikovvaihtees sil seurauksel et onnistuttiin sulattamaan Telian kaapeli mitä pisin Järvirario kuuluu Turun seurul. Junnu Vainion laulu Tulta päin oli katkennu kesken soiton.
ooo
Madridis pidetys kokoukses torettiin et kansaivvälisel yhteisöl on tuskallisi ilmastovaivoi mut silti täytyy pirätellä ainakiv vuasi viäl.
ooo
Terve siv vaa

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa