Varo pukkia liikenteessä!

 

Lisävalot autossa tuovat tarvittavaa valoa maastoon ja pimeille tienpenkoille juuri silloin, kun on kaikkein pimein ja synkin aika vuodesta. Lisävalojen antaman paremman näkyvyyden ansiosta autoilija pystyy havaitsemaan vaaratilanteet helpommin ja näin pystyy reagoimaan ajoissa jarruttamalla tai väistämällä pimeässä vaanivaa estettä.

 

Kymmenisen vuotta sitten tuli led-tekniikka myös auton lisävaloihin. Ledeillä tuotettu valo on paljon tehokkaampaa kuin halogeenien. Myös tarkemmin muotoillulla valokeilalla on saatu vähennettyä muita autoilijoita häiritsevää hajavaloa paremmin. Ledit ovat käytössä pitkäikäisempiä, taloudellisempia sekä niiden hinta-laatusuhde on kuluttajan näkökulmasta paras. Led-tekniikkaa voi myös käyttää missä tahansa autossa huolimatta siitä, millainen auton oma valotekniikka on.

 

Autojen lisääntyneen säihköistymisen myötä myös lisävalojen asentaminen on tullut monin verroin monimutkaisemmaksi ja pienikin virheliike saattaa aiheuttaa autossa isommankin sähköongelman. Lisävalojen asentaminen varsinkin uudempiin autoihin kuuluukin siksi ammattilaisille. Helpoin ja turvallisin tapa on jättää kaikki sähköasennustyöt asiantuntevien mekaanikkojemme käsiin ja varmistaa sillä, että autosi on hyvissä käsissä.

 

Klikkaa alta lisää infoa!

 

       

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa