Mistäs tällainen sivusto putkahti ja kuinka se pyörii?

 

Hyvä meininki jatkuu!

Aina välillä joku täällä kyselee, että mistäs tällainen sivusto putkahti ja kuinka se pyörii?

No, siinähän kävi niin, että kun taannoin jätin radiohommat vähemmälle, kääntyi vanha kaverini Hyrskyn Petri puoleeni ja kysäisi, että eikö monien tykkäämä Uutissi Turust -ohjelma voisi jatkua netissä. Lupasin Petulle, että mikäs siinä. Annoin luvan käyttää vanhaa hyvää nimeäkin. Niinpä Petri polkaisi yrityksensä voimin Facebookiin Uutissi Turust -tilin ja turust.fi -sivuston. Siit on jo 10 vuotta.

Toimittelen sivuille viikottaisen Uutissi Turust -pakinan ja muutakin turkulaista aineistoa sitä mukaa, kun ideoita päähän pälkähtää, Petu tuottaa omin päin ja yhteistyökumppaniensa kanssa paljon  muuta sisältöä, niin kuin olette huomanneet.
Vaikka Petri yrittäjänä vastaa kokonaisuudesta ja pyörittää hommaa, sen verran minulla oli vaatimuksia, että projektissa pidettäisiin turkulaisuuden lippua korkealla ja sivuston tunnelma olisi radiostakin tuttu Hyvä Meininki!

Ja hyvinhän tässä on käynyt. Tykkääjiä on kymmenin tuhansin ja myös Turun seudun  yritykset ovat löytäneet sivustot ja huomanneet, että niiden kautta tavoittaa hyvin Teitä: aikuista, hymyhuulista joukkoa.

Suuri kiitos kaikil vanhoil ja uusil kuulijoil ja lukijoil!

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa