Uutissi turust 9.5.2022

Uutissi Turust. Uutishummerina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ekonomi Karlssoni sanos et niin se maailma vaan muuttuu. Joku aika takaperin sitä peljättiin et pensa vois alkaa maksaa kaks euroo. Ja nyt sikä oikeen toivotaan et voi kun pensa maksais kaks euroo.
ooo
Rettikin tupakkatehtaast on kuariutumas taitetten talo misä tuatetaan monellaist luavaa elämyst. Vanhaan tuatantoon verrattuna ero täsä uures on see et ei se o vaarallist vaik vetäis henkeenki.
ooo
Turun Tyäväen Shakkikerhon kuukausikokoukses kinasteltiin taas siit et olisko perusteltuu siirtää valtakunnallisen liiton toimisto Tornioon mut lopultas torettiin yksmiälisest et Kuninkoja olis viäl parempi, kyl moukkakin sen ymmärtää.
ooo
Yks Sailola tunnusti et hän oli kerran kirkos kaivanu korvaans Toyotan avaimel ku oli nimpal kutittanu. Oli luullu et ei kettän näe mut sit oli takana istuva kuiskannu et ”ei taida startata”.
ooo
Terve siv vaa

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa