Uutissi Turust 9.5.2016

uutissi Turust. Uutisfarmarina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Äitienpäivää taas viätettiin. Mäkinen sanos et paras mitä voi äitil antaa on yhteist aikaa. Sentähren hän oli kahreksnkymppisel äitimuarillens ostanu 20-osasen holkkiavainsarjan Biilteemast. Tulee sit käytyy muarii kattomas kun lainaa sitä holkkiavainsarjaa hän sanos. Ja samal voi palauttaa sen viime vuatisen tunkin.
ooo
Urheiluselostuksis käytetään tosi pal sota-aiheisii vertauskuvii kun puhutaan hyäkkäyksest ja laukomisest ja tommosest. Eilen tämä kyl kuulosti pikkasen kornilt kun Saksa ja Suami taisteli entises Leninkraris.
ooo
Kanadas on nimpal kauhiast metsäpalo levinny et viikovvaihtees see ulottus jo Gotlantissen ja Niinisalon koeampuma-alueel saakka.
ooo
Raumal on jääny porukkaa kovin kiinni huimausaineiren käytöst ja myynnist. Päätekijänä on hyäriny joku Hasalan Vilkk.
ooo
Punkkirokki täyttää jo 30 vuatta. Yks vanha punkkari anto tosa hyvän neuvon et kuin saa poistetuks vanhat hakaneulat poskest. Kaikkest kätevimmin punkkipihreil.
ooo
Terve siv vaa.
[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/263163067?secret_token=s-7nJm1″ params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa