TUTO Hockey A-nuorten valmennus 2016-2017

JULKAISTU PE 29 HUHTI 23:19

TUTO Hockey A-nuorten valmennus 2016-2017

Elmo Aittola jatkaa TUTO Hockey A-nuorten vastuuvalmentajana. Viime kaudella valmennustiimiin kuulunut Mikko Jortikka siirtyy puolestaan tulevaksi kaudeksi TUTOn 02-ikäluokan vastuuvalmentajaksi. Jortikan tilalle uusina jäseninä valmennustiimiin liittyvät Tommi Elomo ja Niko Valikainen.

A-nuorten maalivahtivalmentajana jatkaa Mikael Mannermaa, fysiikkavalmentajana Sami Koskinen, huoltajana Heikki Sartovuo ja joukkueenjohtajana Matti Koskinen. Joukkueen valmennustiimiä on tarkoitus täydentää vielä ennen kauden alkua.

Päävalmentajana jatkava Aittola oli tyytyväinen A-nuorten toimihenkilötiimiin.

– Tunnen Tommin  (Elomo) aika pitkältä asti ja tiedän, että hänellä on iso nälkä jääkiekkovalmennukseen, eikä hän ole ensimmäistä kertaa mukana, Tommilla on paljon omalta polultaan annettavaa pelaajille.

– Niko (Valikainen) on ammattilainen fysiikan/oheisharjoittelun alalla ja valmentaa neljättä kautta. Niko on minulle tuttu kaveri useamman vuoden takaa ja tiedän, että hän pystyy auttamaan poikia paljon”

– Mikael (Mannermaa) teki viime kaudella loistavaa jälkeä veskareiden kanssa ja Samin (Koskinen) panos on erittäin tärkeä hänen alueellaan.

– Mattia (Koskinen) ja Hessua (Sartovuo) parempaa kaksikkoa ei voisi edes toivoa joulupukilta, molempien arvo omassa työssään mittaamaton.

Tavoitteena olla valmiina ja kilpailla joka päivä
TUTO Hockeyn A-nuorten kesäryhmässä on mukana 36 pelaajaa, joista neljä harjoittelee kesän ajan edustusjoukkueen mukana. Päävalmentaja Aittolan mukaan joukkueen tavoite on ensi kaudeksi selvä:

”Viime kaudella meillä ei ollut muuta tulostavoitetta kuin pudotuspeleihin pääseminen. Runkosarja meni yli kaikkien odotusten, mutta pudotuspelien osalta jäimme vain osallistujiksi. Runkosarjan osalta viime kaudesta on vaikea parantaa, mutta saavutetusta tasosta emme lähde tinkimään lainkaan. Pudotuspeleihin on niin pitkä aika, että koko kausi käytetään siihen, että olemme silloin oikeasti valmiita, emmekä vain osallistumassa. Kilpaurheilussa kauden kuuluu päättyä joko suureen iloon tai isoon pettymykseen. Koimme viime kaudella ison pettymyksen ja vuoden kokeneempana ryhmä on varmasti talkoissa joka solulla mukana.”

Yhteistyössä

Yhteistyökumppaneidemme tiedotteita