Uutissi Turust 8.7 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutiskatamaraanina Vähä Heikkilä morjens,
ooo
Sisälukutaito on monel jääny aika alkutekijöihin. Tosakin näin aabeeceel yhren tyypin ketä kovin koitti luke ruaklistaa ääneem mut rupeskin sit tankkaamaan.
ooo
Vahteran Antti sanos et ravintola-alal on viäläkin aika kova tyäkuri. Esimerkiks sen Sukulan ravintolois moni tuntee et on Jyrkin ja hellan välis.
ooo
Ruisrokin suurmenestys oli lastenbändi Fröblin palikat mikä innoissas huamas lavalla et nyt ne entiset fanit on jo melkoset nulikat.
ooo
Venäjän hypridivaikuttamist on epäilty kun vesilaitoksiin on murtauduttu.  Voi olla perääkin mut se tuskin liittyy asiassen et Uuren apteekin ovee oli ollu jo ennen avaamisaikaa epätoivosest kiskonu joku tyyppi ketä oli venäläisittäim murtaen anellu et saisko eres lantrinkii.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa