Uutissi Turust 8.11.2021

Uutissi Turust. Uutisprimadonnana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Lokomon siltaan tutustuneet tyypit on antane uurel rakennelmal lempinimen sillatten Rolex mikä onkin osuva siin miäles et see on mahrottoman hintanen, komjan näköne ja melko tarpeeton.
ooo
Ähtärin eläinpuistossen  Kiinast tulleet pandakarhut ollaan meininkis palauttaa ku puisto on talourellisis vaikeuksis. Tämä ei ol ihan yksinkertast sentähren et elukat on tiättävästen hakene poliittist turvapaikkaa.
ooo
Yks Salama jutteli harjannostajaisis et hän on oleskellu talvet Floriras ja keskittyny kolffaamiseen aika taval . Tuloksiakin on alkanu tulla. Hän sanos et paras on tähäm mennes 72 lyäntii. Ja uskoo et toisel reiäl voi viäl parantaa.
ooo
Joulukuusien myyntipaikoi huutokaupataan Turus. Hinnat voin olla aika sualasiakin ellei ossa olla kaukaa viisas. Yks pualituttu maanviljelijä Tarvasjoelt sanos naamakirjas et oli saanu hyvän myyntipaikan alle satasel päiväs. Joulukuun kahreskymmeneskahreksas päivä jo saa alottaa myymisen.
ooo
Tuttava hautaustoimistoyrittäjä jutteli et yhres muistotilaisuures oli vainajan pualiso pukeutunu verkkosukkiin ja piänen piäneen korsettimekkoon. Hän oli simmonen burleski.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa