Uutissi Turust 6.6.2022

Uutissi Turust. Uutisylikersanttina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Mones maas on alettu käyttämä Valko-Venäjäst toist nime Belarus sentähren et ei viitattais Venäjässen. Kun Belarus ei kumminkan o oike suamenkiälinen sana ni on ehrotettu  et alettais  käyttää nimee  Pelätys.
ooo
Ameriikan presirentil on hiano oma lentsikka minkä nimi on air force one. Äijät Pulinas pohriskeli et jos Kekkosel olis ollu oma kone ni sen nimi olis ollu UKK One.
ooo
Lahtiser Rauskin uures kirjas esitetä et Turku amerikkalaistus kovaa vauhtii 1950-luvul. Nee ketä muistaa ajan nyäkyttelee. Hellas rupes tekemä Jenkki purkkaa mikä oli niin suasittu et vuasikymmenel lopul jo joillain nuaril pariskunnil oli jopa nimpal varallisuut kertyny et kumpikin pystys ostama oman mällin eikä  tarvinnu vuarotella.
ooo
Venäjän politiikast kirjottavat toimittajat valittelee et maata johtaa niin piäni kuppikunta et siit tulee väkisinkin kirjottaneeks klikkiotsikoita.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa