Uutissi Turust 6.12.2021

Uutissi Turust. Uutiskanttorina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tampereel oli huamioo herättäny tulipalo sattunu ja kauhiaa mustaa sauhuu ryäppys maan alta ilmoil. Selitettiin etoli putkipalo mut torellisuures kysymykses oli maanalases mustan makkaran varmuusvarastos sattunu tapaturma.
ooo
Nalle Waahlruusi on niin varakas äijä et ku Joensuun kartanoon tulee hiirii sisäl ni se laittaa näppäreihin syätiks aitoo parmiggiano reggiano -juustoo.
ooo
KuninkatarElisapetil alka olla ikää jo mut hän kyl ossa käyttä älypuhelint. Siin ei o tosin ku kaks simmost numeroo mihen hän on kertonu et vastaa. Toinen on James Bondin ja toinen Urho Kekkosen. Urkki on kuulemma tosin ikäväst harvemmin soitellu viime vuasina hän sanos.
ooo
Turkulaissi on ihmetyttäny Förin viäreen ilmestyny bajamaja. On meinattu et se palvelee sitä orotelles et saaraan uurenaikanen yleisövessa viäreen. Torellisuures koppi on funikulaarin koppirakennelman varaosa.
ooo
Ekonomi Karlssoni on jokseenki varma et hän on saanu koronatartunnnan. Hän päättelee sen siit et on täysin oireeton.
ooo
Terve siv vaa

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa