Uutissi Turust 6.11 – Ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutisaallonmurtajana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Pal ain kaikkii pahoi asioi sanotaan poliitikoist, pyrkyreiks haukutaan. Tahrotaan täsä päinvastoin antaa kiitost. Esimerkiks tämä meiän Aki Linden ei o ollenkan ollu kilpailuhenkinen.
ooo
Hallinto-oikeus on kattonu et Minna Arvel ei ollu valtuuksii poistattaa Leninin päätä Pualalanmäest. Nyt on alettu kai alettu hakee et minne se pää on hävinny. Piäni vihje on see, et Airiston pohjast on löyretty kymmenii tunnistamattomii möykyi.
ooo
On ollu tapana sano et kun joku pualue voittaa vaaleis ni sanotaan et kysymykses oli  protestivaalit. No, simmosest oli kai viäl kysymys viime vaaleis kans ku Liike Nyt on kuulemma viäläkin protestilistal.
ooo
Hiihtokeskus Tahkovuaren liikuntamahrollisuuksiin on lisätty murtsikkalatu mikä kulkee hianois maastois vuaren ympäri. Jos käy viäl jossaimn muuallakin ens talvena ni voi sanoo et muutakin on kierretty kun Tahkoa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa