Uutissi Turust 6.1.2020

Uutissi Turust. Uutiselviksenä Vähä-Heikkilä morjens.
ooo
Ikävästen näyttää silt et tääl kovin puuhatul rakettien kiältämisalotteel ei tunnu olevam mittäv vaikutust Irakis.
ooo
Yks pualituttu konttoristi teki uurev vuaren lupauksen et hän rupee loppiaisest alkaen kasvissyäjäks. Hänel alkaa niin sanotut härkisviikot.
ooo
Poliittissi uutissi. Porvarillisen plokin paino Turun kaupunkivvaltuustos on piänentyny kuluneen vuaren aikana merkittäväst. Jethro Rostedtti on laihtunu 40 kiloo.
ooo
Lehres oli et joku perhe löysi pualipukeisen “Metsänpeikon” kylpyhuaneestans Littoisis. Tuttua. Meiän frouva huamautti et hän joutuu kattelema makuuhuanees pualipukeist mettänpeikkoo joka aamu.
ooo
Joku kritisois somes et kuin ei Raipe Helmine laulanu Maamme -lauluu kun Suami voitti nuarisopelis. Tämä johtuu pelkästäns siit et Raipe ei muista sanoi ja hänel on muutenki kiirus ku tarttee opetella Hunajata hunajata laulu ensin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa