Uutissi Turust 6.1.2020

Uutissi Turust. Uutiselviksenä Vähä-Heikkilä morjens.
ooo
Ikävästen näyttää silt et tääl kovin puuhatul rakettien kiältämisalotteel ei tunnu olevam mittäv vaikutust Irakis.
ooo
Yks pualituttu konttoristi teki uurev vuaren lupauksen et hän rupee loppiaisest alkaen kasvissyäjäks. Hänel alkaa niin sanotut härkisviikot.
ooo
Poliittissi uutissi. Porvarillisen plokin paino Turun kaupunkivvaltuustos on piänentyny kuluneen vuaren aikana merkittäväst. Jethro Rostedtti on laihtunu 40 kiloo.
ooo
Lehres oli et joku perhe löysi pualipukeisen “Metsänpeikon” kylpyhuaneestans Littoisis. Tuttua. Meiän frouva huamautti et hän joutuu kattelema makuuhuanees pualipukeist mettänpeikkoo joka aamu.
ooo
Joku kritisois somes et kuin ei Raipe Helmine laulanu Maamme -lauluu kun Suami voitti nuarisopelis. Tämä johtuu pelkästäns siit et Raipe ei muista sanoi ja hänel on muutenki kiirus ku tarttee opetella Hunajata hunajata laulu ensin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!