Uutissi Turust 30.12.2019


Uutissi Turust. uutissylvesterinä Vähä Heikkilä morjens
ooo
Orionin tähristön kaikkest kirkkampi tähti Betelgeuze on alkanu himmentymä. On arveltu et see saattais olla merkki tulos olevast suopernovaräjähryksest. Torennäkösimmin kyse on vaan siitä et siäl on kans vaihrettu ledeihi.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen on avannu osakesäästötilin kans. Hän on konservatiivine sijottaja. Hän on sijottanu tilillens vanhan Turun Puhelinlaitoksen osakkeen ja kaks aikanas serkkupojalt saatuu Kansallis-Osake-Pankin osaket.
ooo
Yhres Turun ammatti-instituutin kokkilinjal opiskelleet nuaret muutti yhteen asuma ja nyt hee on perustamas kimpas japanilaisen ravintolan. Hee on simmonen sushipari.
ooo
Vuare vaihtumise yhteyres voiraan lisätä joinain vuasina kelloihin niin sanottu karkaussekuntti. Oikke vanhat turkulaiset käyttää tämän ylimääräsen sekunnin hymyilemisse. Ni ei sit tartte enä loppuvuarest vaivautu.
ooo
Vuaren vaihto on eres ja kysyttiin et mihen tämän kuluneen vuaren vois vaihtaa. Jonkuv verran sai kannatust see et ämpäriin. Mut see on kyl huumorii ei täsä kummempa vikka ollu täsäkäj ja nyt siirrytääj jo ilosel 20 -luvul. Niin et kiitoksii kaikil seuraajil ja hyväl tuuril uusii seikkailui päisi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa