Uutissi Turust 30.12.2019


Uutissi Turust. uutissylvesterinä Vähä Heikkilä morjens
ooo
Orionin tähristön kaikkest kirkkampi tähti Betelgeuze on alkanu himmentymä. On arveltu et see saattais olla merkki tulos olevast suopernovaräjähryksest. Torennäkösimmin kyse on vaan siitä et siäl on kans vaihrettu ledeihi.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen on avannu osakesäästötilin kans. Hän on konservatiivine sijottaja. Hän on sijottanu tilillens vanhan Turun Puhelinlaitoksen osakkeen ja kaks aikanas serkkupojalt saatuu Kansallis-Osake-Pankin osaket.
ooo
Yhres Turun ammatti-instituutin kokkilinjal opiskelleet nuaret muutti yhteen asuma ja nyt hee on perustamas kimpas japanilaisen ravintolan. Hee on simmonen sushipari.
ooo
Vuare vaihtumise yhteyres voiraan lisätä joinain vuasina kelloihin niin sanottu karkaussekuntti. Oikke vanhat turkulaiset käyttää tämän ylimääräsen sekunnin hymyilemisse. Ni ei sit tartte enä loppuvuarest vaivautu.
ooo
Vuaren vaihto on eres ja kysyttiin et mihen tämän kuluneen vuaren vois vaihtaa. Jonkuv verran sai kannatust see et ämpäriin. Mut see on kyl huumorii ei täsä kummempa vikka ollu täsäkäj ja nyt siirrytääj jo ilosel 20 -luvul. Niin et kiitoksii kaikil seuraajil ja hyväl tuuril uusii seikkailui päisi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!