Uutissi Turust 5.2 -Ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutislaiskiaispullana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ennakkoäänestys presirentivvaaleis on ollu vilkast. Sittarisakin oli jono ovel asti. Joku neropatti ehrotti et eiks voitais laittaa kaks jonoo, Haavistolaiset toiseen ja Stuppilaiset toiseen ni menis jouhevasten, Ei ottanu tulta tämmöttöne.
ooo
Suamen pualustusvoimatten komentajaks on valittu Janne Jaakkola ketä on Vehmaalt kotosin. Aikanas armeijal oli simmosii komentajii kekkä oli olle kovis paikois Vuosalmen sillanpääs mut nyt saatiin komentaja ketä on ollu kovis paikois Vehmassalmen laval.
ooo
Niil ketä tykkää et tämä Ahvenanmaan saaristost kertova eläväkuva on liiankin vanhanaikune on tekeil uus versio misä juapahtava vanhempi äijä töppäilee kesämökil. Sen nimi on Myrskyluodon Faija.
ooo
Mäkine oli ollu kattomas tennist Turkuhallis. Hän sanos et pelaajat lähti poies omalt kenttäpualiskolt melkkest yht harvoin ku Tepsiki.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa