Uutissi Turust 5.12 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisbugilistina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Linnaj juhlien aattona oli Mäntyniämen aamiaispöyräs tullu piänt sanomist siit et kumpi on kovempi titteli tohtori vai presirentti.  Presirentti oli sanonu et hän voittaa kättelyssä.
ooo
Kakolaan on nyt avettu kylpylä mikä onkin kiva. Yks louhikkoinsinööri Viitala tiäs kertoo et tätä jo toki suunniteltiin sillonkin kun Kakola oli vankilakäytös mut ei uskallettu totteutta ku peljättiin et joku vankeist koittais karata uimal.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli hukannu hansikkaans eikä mistääl löytyny vaik oli yli kaks viikkoo hakenu. No eilen lopultas löytys, hän oli pannu ne vahinkos auton hansikaslokeroon.
ooo
Mäkinen pääsi viime kaurel  tuuraamaan rajamiästä kahressakin Kisa-Veikkojen pelis. Se on tiätty ymmärrettävää et hän on asiast otettu mut se on jo vähä liikaa et hän on painattanu käyntikortei misä tittelinä on varatuamari.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa