Uutissi Turust 4.3 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutislautturina Vähä Heikklä morjens.
ooo
Raunistulan tyyline etuaikane kevätpäiväntasaus sattus viikovvaihteeks ja muuttus kevätpäivärähährykseks.  Se on see päivä ku Koskine huamaa et on hyvä päivä polttaa jo pikkasen kuivahtanu risukasa poies ja yhtaikaa naapurin Haapaska on huamannu et onpa hiano päivä ku voi lakanapyykin kuivattaa ulkona.
ooo
Transnistria ja Kaukasistia tai jotkut simmoset on anelle et he sais asettu Venäjän suajelukseen kun  heit on huanosten kohreltu. Siin ei o mittän perää et vastaava suajeluspyyntö olis lähteny Turust kans ja allekirjottajana olis ollu Yrttiahon Jyrki.
ooo
Jokilautta Föri on palannu liikenteeseen muutaman viikon tauon jälkeen. Kaik meni muuten hyvin mut Turun Konepäällystöyhdistys huamauttaa et heit olis kyl sopimuksen mukkan kuulunu informoira et alus ulosliputettiin.
ooo
Äijät toril jutteli et Sauli Sale Niinistöö on piretty rauhallisena miähenä mut mitä siit voi päätellä et hänen jäljiltäns on sekä Mäntyniämi että Kultaranta remontis.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa