Uutissi Turust 4.12 -Ei virallissi mut torellissi

Uutissi Turust. Uutislautturina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Parikin jääkiakkoilijaa oli joutunu putkaan ku oli pelij jälkeen räyhätty ja riahuttu.  Heiän joukkue korostaa et tommottonen ei o jääkiakon arvojen mukasta. Kaukalon ulkopualel väkivalta ja räävitön käyttäytyminen ei o soveliast, Kaukalos se tiätty on osa toimenkuvaa.
ooo
Piänt toivoo on tullu sihen et Pohjois ja Etelä Korean välit voitais korjata ja Lähi-Idän kriisit ratkasta. Jos kerran Rauman Länsi-Suami ja Porin Satakunnan Kansa voiraan yhristää ni mikkän ei o mahrotont.
ooo
Yks Viitala kenet mää hyvin tunnen oli tavannu vanhan koulukaverin jokirannas, äijä on ollu pulsuna jo vuaskauret. Nyt oli saanu kumminkij jostan uusmallisen Coca-Cola -pullon ja sanonu et ensmänen kerta ku hänelt pysy korkki kii.
ooo
Jemenin kapinalliset on myäntäny et hee on ampune kahta israelilaist sotapaattii Punasel merel. Oli koitettu ampuu amerijkkalaist kans mut oli tullu huthi.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa