Uutissi Turust 30.8.2021

Uutissi Turust. Uutiskurpitsana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Haitallistej jyrsijöiren määrä on kovin lisääntyny. Ympäristöterveyspäällikkö Sjövalli sanos et syy voi olla see ku rakennetaan nimpal Turun keskustas, elukat lähtee kiärtämä uusil alueil. Kysymykses on on siis niin sanottu rottaatio.
ooo
Aurakadun vanhaan Galaksi yäkerhon tiloihin avetaan Sale. En tiärä tarkemmin mut vois olla ireaa säilyttää osa kiinteistön perinteist eli pitää aamuneljään auki ja järjestää ain kolmej ja neljäv välis niin sanottu isojako.
ooo
Ekonomi Karlssonil ei o noi sivistyssanat oike hallus. Nykkin see sanos et kyl huamas et on ollu venetsialaiset viikovvaihtees ku oli löytäny käytetyn gondolin rannalt.
ooo
Koivuniämen Paula vois miälest kirjottaa uuren hellittelyhitin meil miähil ketä ollaaj jo kuurenkymmenen ja kualeman välis. Nimeks vois tulla ”Kuivat silmät lähtevä tukka”.
ooo
Uutislähetyksen veikkauspelien tuloksia. Tampereentiän Prisman vasemmanpualeisen herelmäpelin oikea rivit tänäpä. Omena-omena -vadelma. Appelsiini-appelsiini-appelsiini. luumu-luumu-mansikka. Voitto-osuus on 2 euroa. Voittaja on yksinäinen kies Turun seudulta. Onnittelemme voittajaa.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa