Uutissi Turust 30.1 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutispsalttarina Vähä Heikkilä morjens
ooo
Kasitiäl on simmonen kokeilu menos et soitetaan kovaäänisist ihmisen puhet ni sillon ei hirvet uskalla tulla tiäl. Viäl on ratkasematta et mitä puhetta se olis. On ehrotettu muummuas raumlaissi jaarituksii mikä estäis hirvitten lisäks porilaistenkin kulkemist.
ooo
Ulkomailt. Tampereel on moni alkanu sähkön säästämisen nimis pitää hellan uunii auki ja lämpöö kahressaras. Samal on patterit kiärretty kiinni. Tämä sejjälkeen ku lehres oli ollu et ruuanlaitto viä vaan kolme prosenttii asunnon kaikist sähkökuluist.
ooo
Daniel Stooli on ruvennu seukkaamaan smoolantilaisen kuulantyäntäjän kans. Tämä on hyvä järjestely. Jos tulee jottan poikkipualist sanomist ni Danieli voi puhu Turu murret ja morsmaikku smoolantii ni ei kumpikan loukkaannu ku ei mittän ymmärrä.
ooo
Vuaden turkulaiseks valittu Vilma Murto on osottautunu puheliaaks ja mukavaks haastateltavaks. Vanhan liiton urheilutoimittajat sanos et jo on aikaki: ennem mailmas yleisurheilijat toi Vilman lajin miäleen siim miäles et nee oli haastattelus ku seipään niällei.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa