Uutissi Turust 3.4 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisääntellaskijana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Vaalikkin sit pirettiin ja etukäteen luultiin et ei sinimustil ainakan o mittäm mahrollisuuksii Mut niiv vaam meni vuaskauret sinimustas Interin pairas pelannu Furkka Furuholmi läpi et heilahti.
ooo
Toinen yllätys oli et luultiin et Juffe Vikatmaan ja Ike Kanervan Remonttimiähet on jo historiaa vaaleis. Mut niiv vaan meni remonttireiska Jorma Piisinen läpi niin et saha vonkius.
ooo
Aprillipäiväkin taas meni ohi ja perintei nouratettiin. Venäjäl vanhan tavan mukasest haettiin innokkaast lehrist sitä uutista  mikä ei olis huijaust.
ooo
Takavuasien mäkihyppääjä Eddie Edvartsi viaraili Turus. Suamen mäkimaajoukkueen pualelt on hänt tiättäväst lähestytty ja tarjottu kansalaisuuttaki. Jos Janne Ahonen ja Eddie saatais houkuteltuu viäl hyppäämään ni taso laajenis ja voitais osallistuu joukkuekisoihin
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa