Uutissi Turust 3.10.2016

Uutissi Turust. Uutispankrottina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tampereen kaupunki juhlis viikovvaihtees 237 vuaren ikään ehtimist. Turus torettiin osuvasten et on siis koeajast kaupunkina olemises yli pualet kulunu. Tulokset ei o rohkasevii tähä mennes olle mut päätettiin onnitella kumminki.
ooo
Venäläisohjusten räjähryttäminen ja sen vuataminen julkisuuteen ärsytti Sauli Niinistöö nimpal et melkkes buklas.
ooo
Väkivaltasiin äärijärjestöihin kuuluminen ollaan meininkis kiältää. Ihan ensmätteks stoppi pannaan Hifkin ja HJK:n kannattamisel. Peukutetaan.
ooo
Matti ja Teppo on päättäne jatkaa keikkailemist ja levyn tekemist sej jälkeen ku heil oli sanottu et palvelutalois ei o kahren henken huanei.
ooo
Venäläisis jalkapallojoukkeis pelaa jonkuv verran unkarilaissi vahvistuksii. Heit sanotaan leikillisest Puskas-ryssiks.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/285748499?secret_token=s-iH2EA” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa