Uutissi Turust 26.9.2016

Uutissi Turust. Uutislantrinkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Kakolan rakentaja Olli Ojala on osottautuynu torelliseks markkinamiäheks. Perjantaina julkasi suunnitelman Vartiotorni -nimisest pilvenpiirtäjäst ja jo oli viikovvaihtees pari pukumiästä ovel jakamas esittei.
ooo
Noit on noit riettei vaik kuimpal ja jollan katoo kilo päiväs ja jollan kaks kiloo päiväs. Mut tämä on on paras tämä Gin Tonic -rietti. Sil katoo kolme päivää.
ooo
Linja-autoalan kilpailu on Turun seurul mahrottoman kiivaaks menny jopa ylikuumenemisest puhutaan. Mut tämä nyt oli liikaa et osa autoist oli viikovvahtees ihal liäkeis.
ooo
Kiakkotähti Marko Jantunen myänsi Arto Nyyperin haastattelus et oli pahas kokaainikoukus. Tuli mones pelis annettuu kahren viivan syättöi.
ooo
Paavo Väyrynen on syyttäny et Suamen ulkopolitiikkaa johtaa salaliitto. Tämän salaliiton tarkotus on hänem miälestäns levittää huhuu minkä mukaan Urho Kekkonen olis kuallu.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/284645021?secret_token=s-ZmJzG” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa