Uutissi Turust 3.1.2022

Uutissi Turust. Uutiselmerinä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Sarjassamme ei ikän ennen kuultui sanonnoi  oli see et sunnuntaina 2.1. 2022 pualen päivän aikaan lausuttiin et ”funikulaari on toiminut moitteettomasti koko tämän vuoden”
ooo
Venäjän nuarisomaajoukkue käännytettiin pois Calgaryn lentokentält ku ei suastune käyttämä maskii. Joukkueenjohto pahottelee ja ilmottaa et kyse on vaan siitä et ei voitu käyttää maskii kun se pääs ei o mahrollist siamailla votkaa ja kiskoo tupakkii.
ooo
Enneku eurot otettiin käyttöön ni Suamen markka pakkas kovin kelluma. Vähä samallainem meininki on nyt Turkis misä heiäv valuutta liiraa.
ooo
Poliisi on uusien tietojen mukkan lähempänä ihmissi ku aikasemmin. Viime vuaden aikana poliisi kutsuttiin tilastojem mukkan käymään kodeis   jopa 90 tuhat kertaa.
ooo
Terve siv vaa

 

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa