Uutissi Turust 29.5

 

Uutissi Turust. Uutisvapsahaisena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Netis oli  vihje misä sanottiin et nyt muaris olevien valkosten tennistossujen helpost mustuvat pohjat saa puhtaaks ku harjaa niit soodal ja hammasharjal. Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen sanos et hän kokeili ja hyvin toimis. Mut nyt hammasharja maistuu ourolt.
ooo
Villieläimii varten on perustettu oma hätänumero mihin voi soittaa. Simmosta epäiltiin et sinne vois soittaa esimerkis vesilintu ketä huamaa et hänt kohti ammutaan ja on siis henkenvaaras. Mut se oli ankka.
ooo
Hyvinvointialue Varha kuluttaa enemmän varoi kum mitä on budjetoitu. Syytä hualeen ei o, asiassen on reakoitu voimakkaasten ja palkattu jo pualenkymment uutta johtajaa. Jonssei tämäkään riitä ni tehrään lisäbudjetti mil saaraan muutama johtaja viäl lissä.
ooo
Venetsias on kuuluisan kanaalin vesi muuttunu kirkkaan vihriäks. Syy on viäl epäselvä mut torennäkösest jäljet johtaa Käärijä fanien konttorissen.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa