Uutissi Turust 29.4 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutislaahusankkurina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Salon Seudun Sanomatten ja Turun Sanomatten toimittajat kovin pahastus siit et Riikka Purra ei tullu heirän haastateltavaks viikovvaiheeks vaik oli sovittu ja vaik kävi Salos ja Turus. Syy on kyl hyvin ymmärrettävä. Purra ei halunnu olla revolverihaastattelus.
ooo
Yli 50 vuat kellaris toiminu ravintola Brahen kellari on muuttanu katutasoon. Täl menol jo 2060-luvul ravintoloitsija Martikaisen Hessun tarttee hankkii hissi.
ooo
Neulomine on nykyäns vallan suasittuu sekä naisten et miästen paris. Simmonenkin ehrotus on tehty et rarios alettais tehrä suaraa lähetyst misä annetaan ohjei. Joku suasittu rariojuantaja vois istuu puikkoihi.
ooo
Suvaitsevaisuus on päivän sana ja kaikellaiset poikkeavuuret tavanomasuurest sallitaan. Siit on kyl  kuminkin yksmiälisyys Turus et se oli liikaa ku joku tyyppi oli pyhäehtost Turun toril juhlimas Tapparal lippuu liahuttamal. Terapiaan lähetetti.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa