Uutissi Turust 29.1 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisvaalitarkkailijana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Vaalitten ensmäsel kiarroksel on jo jonkuv verran protestei jätetty. Protestoijien miälest olis valtaosa Aleksanteri Stuppin äänist pitäny hylätä kun lappuun oli piirretty lumiukko ilman päätä mut kumminkin.
ooo
Pari neropattii oli heitelly siskonmakkarasoppaa Mona Liisa maalauksen pääl Pariisis. Siin oli panssarilasi pääll niin ettei siit muuta tarvittu ku Wiledan kans pyyhittiin herkut poies. Julkisuures tempaukseeen suhtauruttiin suurin piirtein samal taval ku Mona Lisaki. Vinosti hymyiltiin.
ooo
Turus ei o mahrollist järjestää maksutont kadunvarsipysäköintii ku se kuulemma sotkee asioi mut Salos on tämä onnistunu. Asiast innostus yks pualituttu myyntineuvottelija ketä sanos et hän on ratkassu asian niin et ajaa aamusin Saloon ja otaa siält parkin ja sit jatkaa junal Turkuun. Hän sanos et se käy kätevästen ku hän asuu sopivast lähel Kupittaan asemaa.
ooo
Icon of The Seas risteilypaatti lähti neitsytmatkallens Karipial. Kastajaissamppanjat paukautti  paatin kylkeen potkupalloilija Messi. Viikkarin paatin kyyppariporukois naurettiin et se onkin varsinainen Messi-Kalle.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa