Uutissi Turust 28.8 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisatsteekkina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Nyrkkeilijä Roope Helenius oli kärynny kiällettyjen aineiren käytöst. Sitä ei o sanottu et mitä  nämät aineet oli mut kaikest päätellen ne oli tyrmäystippoi.
ooo
Eruskunnas on taas alkamas istuntokausi. Yks juur valittu itäsuamalainen kansanerustaja oli tutkinu et mitä harrastuskerhoi talos on ja oli päättäny liittyy väärinkäsityksen tähren eruskunnan eräkerhoon. Oli kuullu et siäl piretään haaskaa.
ooo
Toril kuulin kun siänimyyjä huuteli ohikulkijoil et ostakaa nämät mun kanttarellit. Yks ohikulkija vastas et tattis vaan.
ooo
Kova on Sauli Niinistön kannatus. Hän  kannusti suamalaisii syntymäpäivänäns kävelemän. Kristillisdemokraattien paris kekattiin et mahtaisko hekin saara kannatust jos valittais kilpakävelijä presirettiehrokkaaks.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa