Uutissi Turust 28.11.2016

Uutissi turust. uutisankeroisena Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Skandaali. Juha Sipilän serkun pualiso on tiättäväst ostanu kenkät kajaanilaiselt kauppiaalt kenen kälyl on ollu Terraflamen haalarit. Herätys valtakunnansyyttäjä!
ooo
Pesäpallokausi avetaan Espanjan Fuengirolas, ihan nakurantojen tuntumas. Muistaakseni Norman Mailer on kirjottanu aiheest jo romaaninkii. Alastomat ja kuolleet.
ooo
Mäkine oli askarrellu joulukranssin vanhoist sukkahousuist mihen hän oli pujotellu sisäl vessapaperitolloi. Kuuren tuuman naulal oli lyäny oveen kii. Ei tosin omaan vaan naapurin.
ooo
Netis pal lainataan Fidel Kastron lausuntoo et hän ei ennen kuale ennenku USA on tuhon oma. Ja sittenhän se Trumppi valittiinki.
ooo
Tota on arvuuteltu et mikä se leikkaus on minkä tähren Tiimo Soini on viikon lomal. Torennäkösest se hänen puku lopultans leikataan uusiks. Tämä kuuluisa iso rytky.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/295086073?secret_token=s-PFdnY” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa