Uutissi Turust 21.11.2016

Uutissi Turust. Uutislampuatina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tampereel avettiin uus alikulkutunneli ja oltiin hämmästytnei kun liikenne ei ruvennukkan sujumaav vaan puuroutus kovi. Tämän torettiin johtuvan siit et tampereleiset ei heti kekanne mitä eroo on alikulkutunnelil ja parkkilualal.
ooo
Alko on pohriskellu et harvaan asutuil alueil vois heirän tuattei ostaa aikataulun mukasest kiärtäväst viinakauppa-autost. Kuskei jo rekrytoiraan ja kaikkist tärkiä vaatimus on ettei saa juara kuarmast.
ooo
Esiopetuksen aikastamist on ehrotettu. Mut viäläkij jää synnytyspolin ja esikoulun välimaastoon iso joukko väliinputoajii.
ooo
Urheiluu. Samen Henri Kontinen on voittanu ATP-turnauksen Lontoos siitä hualimat et siin oli joku australialaine hosumas tiäl koko aja.
ooo
Ruatsinlaivojen juapottelu koitetaan saara kuriin. Ja jos siin onnistutaan ni seuraavaks koitetaan kuivata Ruatsin eruskunnan puhemiähen illallispöytä.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/293970531?secret_token=s-aiyJX” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa