Uutissi Turust 27.6.2022

 

Uutissi Turust. Uutiskäristyskupolina  Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun Sanomas oli äänestys siit et mikä tulis uuren musiikkitalon nimeks. Ylivoimasest eniten miällytti  nimi Musikulaari mut myäs ehrottamamme nimitys Esa Pasa Areena sai  kannatust.
ooo
Kotimaan matkailu on saanu uusii pualii, entist enemmän käyrään hiljasemmis sisämaan pikkukaupunkeis. Osittain tämä johtuu siit et passin uusimisjonot on nimpal pitkiks venyne ruuhkasuames et kannattaa lähtee vaik Pihtiputaal tai Ilomantsiin antamaan sormejjälkinäyte.
ooo
Näin yhren innokkaan talousmiähen tosa Aurajokirannan jäätelökipsal. Kysysin et mitäs miätit. Hän sanos et sitä vaan et kumpi sulaa noppiammin, tämä tuutti vai hänen osakesalkku.
ooo
Yks liatolainen  ketä asuu Ankan kyläs kymppitiän varres on vuasii miättiny et kannattais kyl perustaa kotinurkil autojen sähkölaitteitten hualtoon keskittyny yritys ihan vaan sen tähren kun olis usuva nimi valmiina. Akku Ankka.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa