Uutissi Turust 27.11 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisamalgaamina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Itäraja on alkanu kiinnostaa presirenttiehrokkai kans, nämät käy vuaron perään tutustumas tilanteessen. Hjalliskin oli käyny kattomas oliks jollan tulijal tutun näkönen polkupyärä, niit jäi Jokereiren joukkueelt muutama Piatarin jäähallin pyärätelineeseen aikanas.
ooo
Hiihtokilpailujen suaris televisioinneis soitetaan syntikal äänet suksitten suihkinast ja porkatten kirskahtelust. Seuraava askel on see et painikisois luannolliset ähkäsyt ja purahtelut lisätään nauhalt mikä on äänitetty kun tallotaan sual kumisaappais.
ooo
Manu Koiviston 100 vuatissyntymäpäivää juhlistettiin Helsinkis ja Turus muistomerkkien paljastuksel. Samaan aikaan suamalaishiihtäjät juhlisti Urho Kekkosen 123:tta syntymäpäivää Rukatunturin maastois suarittamal perässähiihtoo.
ooo
Lauri Tähkä veti Logomos onnistuneen konsertin. Huamio kiinnittys sihen et moni yleisön jäsen laulo kaik kertosäkeet ja osan muistakin piiseist. Tekijänoikeusjärjestö Krameksin kautta  onkil  lähetetty Lokomol jo  jo satamäärin uusii laskui.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa