Uutissi Turust 26.2 -ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutispamflettina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ruatsin suajelupoliisin toimisto oli jouruttu tyhjentämä voimakkaan hajun tähren mitä epäiltiin taistelukaasuks. Totta toinen puali; hajun lähteeks paljastus Ruatsin armeijan salanen kaasuase. Purkin kyljes lukee tiätty et surströmming
ooo
Joku tyyppi oli ostanu VR:n netist junalipun Turust Helsinki ja huamannu vast junas et tarttee vaihtaa juna Toijalas ja matka kestä kolme tuntii. Oli sanonu et kyl nyt kupittaa.
ooo
Kulttuuriporukka on hyäkänny ja vallannu sillanpääaseman Martinsillan piälest. Sevverran oli ollu vilpost yäpyy sisäl et oli alettu epäillä et mahtaaks täst tulla simmonen jäätyny konflikti kans.
ooo
Ekonomi Karlssoni oli laittanu uueren kuvan ittestäns Linkkedini. Kysysin et oliks oike passikuvas käyny mihen hän sanos et ei tarvinnu. Oli ajanu peltipoliisin ohitte ja saanu kuvan kotti.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa