Uutissi Turust 25.7, ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutismarjastajana Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Yks Lausteen poika on ruvennu tekemään pualittain ammttimaisest Lausteen pikasimaa eli hönttyrää, hän laittaa hiivapaketin, kymmenkunta appelsiinimehupurkkii ja vettä kylpyammeen pualiks täyteen ja orottaa et kuplinta loppuu, sit voi jo mehukattipulloihin pakata. Hän on vitsaillu et hänen entinen kylpyhuane onkin nyt käyttöhuane.
ooo
Status Quo  joutus peruuttamaan esiintymisens Karjurokki -tapahtumas. Syyks arvellaan sitä et yhtyeelt oli matkatavaroiren joukost  hävinny kolmas sointu.
ooo
Saksa suastus ostamaan puali-ilmatteeks kolmanneksen Fortumin hankkimast kiusankappaleest minkä nimi on jottan simmost ku Uniperikato.
ooo
Ekonomi Karlssoni sanos et hänen pualituttu hammaslääkäri on hankkinu täyrennyskoulutust ja suarittanu nyt myäs reikihoitajan tutkinnon.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa