Uutissi turust 25.4.2022

 

Uutissi Turust. Uutishampparina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Tost on ollu puhet et misä vaihees on tarpeellist alkaa mainita et kysymys on tuhatyhreksänsataa luvust sillon ku puhutaan syntymäajoist. Et jos on esimerkiks syntyny vuanna kakskymment ni kannattaaks mainita eriksens et on yhreksäntoistsataa kakskymment eikä  kakstuhatkakskymment. Tämä ei o esimerkiks urheilus välttämätönt. Kaik 20-luvul syntyneet vois hyvinki tasaväkisest kilpailla samas sarjas vaik 60 metrin juaksus.
ooo
Tost on valitettu et vanhat tavat ei ol enä kunnias. Hannunniityst päin viiästitetään et valitus ei kokonans pirä paikkaans. Siäl on tavattu jopa jonkuv verran taparikollisii.
ooo
Yks Koskine Raunistilast minkä mää hyvin tunnen on saanu tekonivelet molempiin lonkkiins ja nyt on kuulemma käynnis kisa et kumpi puali enemmän kolottaa. Hän sanos et se on oikken titaanien taistelu.
ooo
Urheiluu. Harrastajapiireis on alettu jännitämä nyt et kumpi tekee täl viikoil enemmän maalei  jalal, Intteri vastustajan maaliiv vai Tepsin jääkiakkoilijat omaan.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa