Uutissi Turust 25.10.2021

Uutissi Turust. Uutislamborghinina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turus valiteta et rokotuspaikat on huanoi. Messukeskus oli liika kaukan ja Satakunnantiäl ei ol tarpeeks parkkipaikoi. Pitäis saada pop up -rokotuspiste liki keskustaa. Hatin miälest sopivii paikoi vois olla Itsenäisyyden aukio tai Hämähäkkitontti.
ooo
Yks Koskine Raunistulast minkä mää hyvin tunnen sanos et hänel oli viikovvaihtees kaupalline yhteistyä pikaruakaketjun kans, hänel oli pääs sen lokol varustettu lippalakki. Sananmuunnostyyliin hän mainosti Kotipitsaa kun piti kotsaa.
ooo
Yks pualituttava oli perukirja-asiois tarvinnu lakimiästä ja koittanu tinkii asianajajans palkkioo piänemmäks mut tämä varatuomari oli sanonu ettei käy, se voitais kattoo oikeuden halventamiseks.
ooo
Diplomaattissi uutissi. Ekonomi Karlssoni oli kerranki tullu rotariklupin kokouksest kottin ennen yhtätoista ja liki selvin päin. Frouva oli nimpal  ilahtunu et oli julistanu hänet ei-toivottomaks henkilöks.
ooo
Tyksin korva ja kurkkupualel on pohriskeltu nimikkeiren päivittämist nykyaikaan ja tyäpaikkademokratiaan sopivaks. Esimerkiks sylkirauhasleikkauksii johtava kirurki vois olla tiehythoitokunnan puheejjohtaja.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa