Uutissi Turust 24.1.2022

Uutissi Turust Uutisnenänä Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Talousuutissi Tunnetun ranskalaisen kosmetiikkajätin tulos on romahtanu sen jälkeen ku uus parfyymivalikoima lanseerattiin. Syytä on tähän pohrittu. Analyytikot sanoo et ei  mittä hajuu.
ooo
Piolokises museos on avettu  kakka näyttely misä on eri elukkalajitten ulostei esil. Tuttava oli käyny sen kattomas ja kysysin et mikä hänen miälestäs oli yllätrtävin asia näyttelys mihen tuttava et ei mittä hajuu.
ooo
Muutamat taksikuskit on ottane Turun rautatiäaseman rukoilupaikaks. Täsä ei o mittän omituist. Siäl on hiljaa miälessäns rukoiltu paljo ennenki muummuas sitä et anna hyvä Isä et olis Pendolino kerranki aikataulus.
ooo
Jolle Blässar ja Markus Mustelin nimiset äijät ylitti Atlantin soutamal ja pääsi peril Amerikkassen. Kysyttiin oliks jottan mitä he kaipas matkal vaik salmiakkii tai ruisleipää. Miähet sanos et ei niitä mut Evinrudee välil kaivattiin.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa