Uutissi Turust 22.4 – ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisaiturina  Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Turun Konepäällystöyhristyksen 150 -vuotisjuhlis kuultiin et ay -liikkeen seuraava tavoite on näil näkymil see, että tyäntekijäl vaarittaisiin palkallinev vapaapäivä  70-vuatispäivänä.
ooo
Suruviästi tuli misä kerrottiin et presirentti Stuppin kissa on kuallu. Tuttu emeritus kamreeri tiäsi et siin ei kumminkan o mittän perää et valtiollisten hautajaisten järjestelyt olis jo alotettu.
ooo
Yks tuttu toimittajanplanttu kenen gradu on ollu kesken jo kymmev vuat kirjotti ilahtuneena uutist, minkä mukka Turun yliopiston tutkintatoristukset saa jatkos pelkästäns sähköses muaros. Nyt ei kettäm muukan saa koskaan maisterin paperei, hän riamuitti.
ooo
Säätiadote. Vappusää muarostuu näil näkymin simmoseks et harval on hyvää sanottavaa. Pokeuksen muarostaa Woikoski yhtiö mikä on tyytyväine. Heliumii mahtuu palloihin enemmän ku on kylmä ilma.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa