Uutissi Turust 22.11.2021

 

Uutissi Turust. Uutisfanaatikkona Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Ranskan presirentti Makrooni on ilmottanut et Ranskan lipun sinine färi muuteta astetta tummemman siniseks. Pääasiallinen syy tähän on see et tämmöttös lippu  mene paremmin sävy sävyssen hänen Armani pukuns kans.
ooo
Simmonen kaupalline uutinen kiärtää et Nokian kaupunkin uuren urheiluhallin sponsoriks olis tulos Tampere ja nimeks siis Nokian Tampere Arena
ooo
Tähän aiheeseen liittyy see et ku viimeks oli Tappara Turus pelaamas ni viäl seuraavana päivänä löyrettiin heiän kannattajii seisomast anniskelualueen käytäväl. Siin oli koronaohjeistuksen tähren laitettu tarra misä luki Odota tässä.
ooo
Turun kaupunkin omistama palvelufirma Arkea on tullu sihen tulokseen et tyänterkijöitten palkka on liian korkea. Ammattiliitto tykkää et pääivvastoin se on surkea. Riita on kärjistyny ja kiälenkäyttö on jopa karkea.
ooo
Maskulainen puputossutten valmistaja Tiina Lilja on saanu nimpal tilauksii  et saa  yätä myäten ommella. Ei o kerinny ruveta ompelema pupupöksyi vaik niil vast kysyntää olsiki.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa