Uutissi Turust 21.3.2016

Uutissi Turust. Uutisvirpojana vähä Heikkilä morjens.
ooo
Joku Oulun Kärpätten fani oli Haluatko miljonääriksi ohjelmas. Halus kilauttaa kaveril kun kysyttiin et ketä kirjotti Seitsemän veljestä. Piti epiksenä ettei saanu kilauttaa kun yhrel kaveril vaik niit veljeksii oli seittemän.
ooo
Poliisit sai Brysselis kii Pariisin terrori-iskujen tekijän. Vihje saatiin piilopaikkaan tehryn pizzatilauksen perusteel. Kiinnitti huamioo kun oli tilattu monta pizza arabicaa ylimääräsel kalashnikov -kastikkeel.
ooo
Ohikulkutiän kylmäasemalt oli löyretty laite mikä kopioi pankkikortin. Mäkisenkin kortti oli kopsattu. Turhaan kuulemma. Ei siihen mittään saldoo oltu lisätty.
ooo
Urheilutiatokilpailu. Onks formula-autois kiarroslukumittari? Vastaus: On juu. Kiminkin mittari esimerkiks näytti 22.
ooo
Piikkiös oli susi ammuttu. Liipasinherkkyyrest  sevverran huhuttiin et Karhujen jäsenet ei uskaltane pitää verryttelypukui koko viikolloppuna.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/253648396?secret_token=s-bXvvf” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Aletaaks tehrä loppuu lamas matelemisel!
Ei täst muute etiäppäin mennä kuin yrittämisel ja ilosel meininkil! Hyvä tapa henkennostatukseen on see, että suasita oman alueen kauppiai ja tuattajii, kekkä tarjoo ireoi ja tuattei juuri Sul! Nyt sihen on ihan uus ja ennennäkemättömän näppärä tapa! Uurel hauskasel Turust. fi -sivustol ilmestyy koko ajan kiinnostavi ja huippuerullissi tarjouksii ja lahjavinkkei Turun seurun liikkeiren tavaroist ja palveluist. Tämä on juur simmonen kauppapaikka, mitä täsä on kaivattukki!

Klikkaa ja kato heti www.Turust.fi!