Uutissi Turust 21.3.2016

Uutissi Turust. Uutisvirpojana vähä Heikkilä morjens.
ooo
Joku Oulun Kärpätten fani oli Haluatko miljonääriksi ohjelmas. Halus kilauttaa kaveril kun kysyttiin et ketä kirjotti Seitsemän veljestä. Piti epiksenä ettei saanu kilauttaa kun yhrel kaveril vaik niit veljeksii oli seittemän.
ooo
Poliisit sai Brysselis kii Pariisin terrori-iskujen tekijän. Vihje saatiin piilopaikkaan tehryn pizzatilauksen perusteel. Kiinnitti huamioo kun oli tilattu monta pizza arabicaa ylimääräsel kalashnikov -kastikkeel.
ooo
Ohikulkutiän kylmäasemalt oli löyretty laite mikä kopioi pankkikortin. Mäkisenkin kortti oli kopsattu. Turhaan kuulemma. Ei siihen mittään saldoo oltu lisätty.
ooo
Urheilutiatokilpailu. Onks formula-autois kiarroslukumittari? Vastaus: On juu. Kiminkin mittari esimerkiks näytti 22.
ooo
Piikkiös oli susi ammuttu. Liipasinherkkyyrest  sevverran huhuttiin et Karhujen jäsenet ei uskaltane pitää verryttelypukui koko viikolloppuna.
ooo
Terve siv vaa

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/253648396?secret_token=s-bXvvf” params=”color=ff5500&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa