Uutissi Turust 21.11 -Ei virallissi mut torellissi

 

Uutissi Turust. Uutisantipioottina Vähä Heikkilä morjens.
ooo
Simmonen suunnitelma on esitetty et Tampereelt tuleva Turun juna ajaiski Naantalin S -marketin parkkipaikal saakka. Ainut onkelma on et kummottos erullisten ostosmahrollisuuren villiinyyttämät tuhatpäiset tamperelaisjoukot saatais turvallisest ohjattuu junast kauppaan ja takas.
ooo
Yks Koskine Raunistulast kenet mä hyvin tunnen  oli lukenu lehrest et mieskaveritoiminta lisää henkist hyvivvointii. Hän onkin lähteny miäskaveriks yhrel 64-vuatiaal Laitisel kenen kans hän käy pääasias heittämäs tikkaa Masan paaris.
ooo
Ekonomi Karlssoni valitti pualestans tänäpä aamust töis
et hänel oli kauhia morkkis. Tyäkaverit kauhisteli et olik hän revenny ryyppäämään tai peräti syrjähyppyyn lankennu mihen Karlssoni et viäl pahempaa, hän tuli kattoneeks potkupallon mm-ottelun.
ooo
Helsinkin Sanomatten päätoimittaja oli kärähtäny rattijuapumuksest parkkihallis ja joutunu eroma tehtävästäns. Tämä ei olis Turun Sanomis mahrollist. Artukaisis ei o parkkihallii.
ooo
Terve siv vaa

Uutissi Turust

Turust. fi on “Uutissi Turust” Facebook-sivuston sisarus.

“Uutissi Turust” on positiivine Facebook-sivusto, jolla on jo yli 59 000 seuraajaa. Meijän FB tavotta kuukaures lähes puali miljoona ihmist, ja sitoutuneitten määrä kasva kova faartti. Huumori ja yhres tekemine on meill tärkkiöi asioi.
Turust.fi sivult sää voit lukke Uutissi Turust jutui ja muutaki kiva. Tutustu Turunalueen yrityksiin ja palveluihin.+358 44 5583151
https://www.turust.fi/
petri@turust.fi

Sivumme Facebookissa